jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

Eilen jalkapallon EM-kisojen D-ryhmässä tsekki haastoi skotlantit pois. Molempien osapuolten pelaajat käyttivät jalkapallo pelipaidat kaikilla voimillaan. Loppujen lopuksi, Schickin kahdella upealla maalilla, tsekki voitti skotlannin jälleen 11 vuoden kuluttua. Tämä vain muutamien tsekki-fanien tuntema pelaaja loisti Euroopan Cupissa, ja tämä taistelu teki hänestä tutun pelaajan kaikilta elämänaloilta.

Ryhmäkilpailun kotijoukkueena, skotlanti, vaikka he tekivät aktiivisen hyökkäyksen aloituksen jälkeen, tsekki-maalivahti ei missannut maalia. Ennen puoliajaa Schick EURO 2020 Tsekki rikkoi umpikujan ja tsekki johti 1-0. Vain 6 minuutin kuluttua toisesta puoliajasta Schick lisäsi tsekin pisteet. Seuraavana aikana molemmat osapuolet eivät onnistuneet tekemään eroa, ja tilanne lukkiutui lukemiin 2-0.

Tsekki-tiimi voitti skotlannin jälleen 11 vuoden kuluttua. Kuinka tärkeä tämä taistelu on tsekkille, antoi heille luottamusta seuraavaan peliin.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 209 تاريخ : سه شنبه 25 خرداد 1400 ساعت: 10:18